Η επιστήμη της εκπαίδευσης σκύλων

i therapia mas o skylos mas
Η θεραπεία μας, ο σκύλος μας
7 Σεπτεμβρίου 2017
Σκύλος Κροτοφοβικός-Σκύλος και βεγγαλικά
14 Σεπτεμβρίου 2017

Η επιστήμη της εκπαίδευσης σκύλων

Η επιστήμη της εκπαίδευσης σκύλων

Η επιστήμη της εκπαίδευσης σκύλων

Η επιστήμη της εκπαίδευσης σκύλων-The Science Of Dog Training
Τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει,την απότομη αύξηση της αποτελεσματικότητας της εκπαίδευσης των σκύλων (dog training) παγκοσμίως και την αύξηση γενικότερα των γνώσεων των επαγγελματιών εκπαιδευτών σκύλων.
Για αυτήν την ευχάριστη θετική έκβαση είναι σίγουρα υπεύθυνα τα social media-μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που με τον διαμοιρασμό γνώσεων διαφόρων μεγάλων εκπαιδευτών σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταφέρονται οι πολύτιμες εμπειρίες τους και κατ αυτόν τον τρόπο αποκτάται περισσότερη γνώση.
Ο πυρήνας όμως όλων είναι η κατάκτηση γνώσεων γύρω από την ψυχολογία των σκύλων. Αν ένας εκπαιδευτής δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη ψυχολογία
δεν θα είναι ικανός να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και άρα σωστό αποτέλεσμα.
Η Εκπαίδευση και η εκμάθηση ενός σκύλου είναι «τέχνη», αλλά περιβάλλεται και από την επιστήμη. Η επιστήμη που ασχολείται με την ψυχολογία των σκύλων είναι το κλειδί για να κατανοήσετε τι θέλει ο σκύλος σας από εσάς και πως θα είναι ευτυχισμένος στην καθημερινότητα του.
Ψάξτε και κατανοήστε σε βάθος τα θέματα συμπεριφοράς του σκύλου σας μαζί με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων για να έχετε εσείς και ο σκύλος σας μια πιο όμορφη και αρμονική σχέση.
Μην ξεχνάτε, όσο περισσότερο ψάχνετε τόσο περισσότερα θα μαθαίνετε … η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν τελειώνει ποτέ!

Μαρίνα Μαρκοπούλου
Καντεράκης Ιωσήφ
Εκπαιδευτές Σκύλων

Print Friendly, PDF & Email