Προφίλ

BeWolf Dog Training | Εκπαίδευη Σκύλων στην Αθήνα | Προφίλ

Η Μαρίνα…

Η Μαρίνα γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, κατάγεται από την Κεφαλλονιά και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα (Αθήνα), στα 9 της χρόνια.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα ζώα, δεν αποτελεί απλώς ένα χόμπι ή μια μεταγενέστερη ανακάλυψη της. Είναι ένα «έμφυτο» και όχι «επίκτητο» συναίσθημα.

Αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και μετέπειτα κατάλαβε πως η επαφή της με την «καθημερινότητα» στον εργασιακό τομέα των σύγχρονων επιχειρήσεων δεν ήταν αυτό που πραγματικά έψαχνε.

Θεώρησε λοιπόν φρόνιμο να ακολουθήσει αυτό που πάντα ήθελε…να γνωρίσει καλύτερα τους συνοδοιπόρους και καλύτερους φιλους μας στην ζωή…τους σκύλους.

Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον που τα ζώα και δει τα κατοικίδια λάμβαναν σημαντικό κομμάτι στην ζωή της αποφάσισε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά και μετέπειτα επαγγελματικά με την «εκπαίδευση σκύλων».

Παρακολούθησε δυο σχολές Εκπαίδευσης Χειριστών Σκύλων όπου και αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες από τους δασκάλους της.

Επαγγελματικά πια και με μεγαλύτερη συμπάθεια στην ράτσα των Doberman Pinscher και Miniature Pinscher, εκπαιδεύει όλες τις ράτσες σκύλων με σκοπό να βοηθήσει τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να μάθουν πώς να επικοινωνούν και να χειρίζονται τοv σκύλο τους με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλήξουν να έχουν μια ευχάριστη συμβίωση με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου…τον σκύλο.

Ο Ιωσήφ…

Ο Ιωσήφ ακολούθησε τον δρόμο της Εκπαίδευσης Σκύλων αργότερα επηρεαζόμενος απο την σύζυγο του Μαρίνα. Παρακολούθησε και αυτός σχολές Εκπαίδευσης Σκύλων & Ειδικά Σεμινάρια και φυσικά στην πορεία, όπως γίνεται σε όλα τα επαγγέλματα, πρόσθεσε την δική του εμπειρία και γνώση επάνω στην εκπαίδευση των σκύλων.
Μοναδικός σκοπός του η κατανόηση της καθημερίνης ρουτίνας και ζωής της κάθε οικογένειας με στόχο την εκπαίδευση του σκύλου και ενσωμάτωση του σε αυτήν την ρουτίνα.

Η μέθοδος εκπαίδευσης και των δυο εκπαιδευτών ανήκει στην Εκπαίδευση Σκύλων με Ενεργειακή Αλληλεπίδραση, και σκοπό έχει, πέραν των συνιθισμένων βασικών εντολών, να διαμορφώσει συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ του ανθρώπου και του σκύλου του.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν χρησιμοποιούνται βίαιες μέθοδοι στην εκπαίδευση των σκύλων και όλα τα μαθήματα γίνονται παρουσία των ιδιοκτητών.
Αρχή και των δυο εκπαιδευτών είναι: ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.
Print Friendly, PDF & Email