Τώρα έχουμε μια εικόνα για δυο «λέξεις»

German Shepherd
German Shepherd
13 Αυγούστου 2018
Rottweiler
Rottweiler Δαγκώνει Μωρό
12 Σεπτεμβρίου 2019

Τώρα έχουμε μια εικόνα για δυο «λέξεις»

ePets and BeWolf Dog Training

ePets and BeWolf Dog Training new Logo

ePets compliments of Bewolf Dog Trainining!
Ένα λογότυπο που ενσωματώνει πρώτα από όλα τις υπηρεσίες και τα εξειδικευμένα προϊόντα μας για ολόκληρη την οικογένεια σας και φυσικά για τα κατοικίδια σας.
Στις υπηρεσίες μας θα βρείτε:
Την ολοκληρωμένη Εκπαίδευση του σκύλου σας, συμβουλές εκπαίδευσης για την γατούλα σας, δυνατότητα ειδικής φωτογράφισης του κατοικίδιου σας με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από επαγγελματία φωτογράφο.
Το «celebrity hour» που αφορά διάσημα πρόσωπά που θέλουν την αποκλειστικότητα των υπηρεσιών μας χωρίς Paparazzi και λοιπές ενοχλήσεις, το «drive by and pick up»…σας εξυπηρετούμε χωρίς να βγείτε από το αμάξι σας, απλώς καλέστε μας λίγα λεπτά πριν, για να έχουμε τα προϊόντα σας έτοιμα, μαζί με την απόδειξη και τα ρέστα σας. On Day Delivery, αφορά περιοχές γύρω από το epets, (Ψυχικό, Φιλόθεη, Παπάγου, Χαλάνδρι, Ελληνορώσσων κτλ). Delivery σε όλη την Ελλάδα και πολύ σύντομα epets Grooming.
Όλα αυτά θα μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στην σελίδα του epets.gr, αλλά για την εκπαίδευση του σκύλου σας μπορείτε να ενημερωθείτε στην αποκλειστική σελίδα του www.bewolfdogtraining.gr.

Σχετικά όμως με τα προϊόντα που σας προτείνουμε, εμμένουμε στην αρχική μας φιλοσοφία, ότι θα σας προτείνουμε, ότι θα δίναμε στα δικά μας κατοικίδια. Πλέον, με γνώση και πολύ μελέτη γύρω από τις τροφές, τις λιχουδιές και φυσικά κάποια accessories, διατηρούμε και συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο αυτό, που γνώμονα έχουν πάνω από όλα την ανθρωπιά, την φιλοζωία και την εκτίμηση τόσο προς τα πρόσωπα μας αλλά και στην προσπάθεια που κάνουμε.
Πολλές εταιρίες πέρασαν από το epets.gr αλλά δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε και καταλήξαμε να συνεργαζόμαστε μόνο με αυτές που έδειξαν την ποιότητα τους σε όλα τα επίπεδα.
Έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και όχι απλώς με «προμηθευτές». Τα λογότυπα των εταιρειών αυτών θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι, γι’ αυτό και αλλάζουμε συνεχώς.
Σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας εμπιστευτήκατε σε αυτήν μας την πορεία και τις ανάλογες επιλογές μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως εξελισσόμαστε με το τι χρειάζεστε πραγματικά και όχι σύμφωνα με το τι νομίζετε ότι χρειάζεστε! Και αυτό το τονίζουμε.
Για όσους μας εμπιστεύεστε στα πλαίσια της παροχής προϊόντων μας εδώ και 6 χρόνια, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ και να ξέρετε πως η επιλογή σας να μένετε μαζί μας μας τιμά ιδιαιτέρως.

Ακόμα όμως περισσότερο ευχαριστούμε εκείνους, που μετά από 11 χρόνια που είμαστε στον χώρο της Εκπαίδευσης Σκύλων, μας τιμούν ακόμα και σήμερα με την παρουσία τους στο κατάστημα μας, φέρνοντας μας συνεχώς φίλούς τους και γνωστούς, είτε για να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους σε εμάς, είτε για να φροντίσουμε με εξειδικευμένες τροφές και συμβουλές τα δικά τους κατοικίδια, δείχνοντας μας την μεγάλη εμπιστοσύνη που μας έχουν.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε πελάτες/φίλους σαν και εσάς.

Με εκτίμηση,
Σίφης & Μαρίνα

Print Friendly, PDF & Email